CENTRALNA BOSNA News Feed Service je autoblogging sistem koji prikuplja, sortira i objavljuje informacije sa lokalnih portala iz sljedećih gradova smještenih u centralnom dijelu BiH: Sarajevo, Ilijaš, Visoko, Breza, Vareš, Kakanj, Kiseljak, Fojnica, Busovača, Travnik, Vitez i Zenica.
Portal CENTRALNA BOSNA, iako primarno zamišljen kao News feed service, osim preuzetih news feed-ova sadrži i članke vlastite produkcije.

CBNFS koristi napredne algoritme i filtere za filtriranje psovki, govora mržnje… i svih ostalih stvari koje nisu u skladu sa Kodeksom za štampu i online medije u BiH. Iako je mogućnost pogreške svedena na minimum, pri automatiziranom unosu članaka uvijek postoji mogućnost propusta te će nam biti drago da uklonimo članke koji nisu u skladu sa pomenutim kodeksom. Sve članke za koje smatrate da krše pomenute standarde možete prijaviti putem emaila: redakcija@centralna.net.

Za članke iz naše vlastitite produkcije, ispravke netačnog navoda i demante šaljite na redakcija@centralna.net.

Ukoliko imate informaciju za koju smatrate da bi mogla biti zanimljiva i drugima a nije komercijalnog karaktera, možete je poslati na email: redakcija@centralna.net.

MARKETING:
Tel/Viber: +387 62 475 875
eMail: marketing@centralna.net

REDAKCIJA:
Tel/Viber: +387 62 475 875
eMail: redakcija@centralna.net