VIDEO/ Nakon susreta dvadeset i osmog kola Premijer lige BiH između Olimpika...

VIDEO/ Nakon susreta dvadeset i osmog kola Premijer lige BiH između Olimpika iz Sarajeva i Tuzla City na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome koliko još bodova do kraja prvsnstva timu treba za siguran opstanak u ligi strateg sarajevskog tima podvukao tačnu bodovnu cifru za ostvarenje tog cilja!

15
0
SHARE
video/-nakon-susreta-dvadeset-i-osmog-kola-premijer-lige-bih-izmedju-olimpika-iz-sarajeva-i-tuzla-city-na-upit-novinara-portala-sportskevijesti.com-o-tome-koliko-jos-bodova-do-kraja-prvsnstva-timu-treba-za-siguran-opstanak-u-ligi-strateg-sarajevskog-tima-podvukao-tacnu-bodovnu-cifru-za-ostvarenje-tog-cilja!

Stadion “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu bio je danas mjesto susreta dvadeset i osmog kola Premijer lige BiH između Olimpika iz Sarajeva i Tuzla City.

Ovaj susret ponudio je dva pogodak, rezultat je naposlijetku bio 1:1, a nakon meča treneri oba tima ponudili su izjave za javnost.

Između ostalog, izjavu je dao i šef stručnog štaba Tuzla City, Slavko Petrović, koji je na upit novinara portala sportskevijesti.com između ostalog istakao kako je njegovom timu za siguran opstanak u ligi potrebno još sedam bodova do kraja prvenstva.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i stratega Tuzla City, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Izvorni članak

Preuzimanje sadržajaPreuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntportal.ba unutar preuzetog članka. Hvala.
tntportal.ba