SDA-ov vijećnik u Mostaru optužen da je divljao u kladionici. On kaže...

SDA-ov vijećnik u Mostaru optužen da je divljao u kladionici. On kaže da nije: Samo sam joj rekao ‘hajde u pi*ku materinu’

21
0
SHARE
sda-ov-vijecnik-u-mostaru-optuzen-da-je-divljao-u-kladionici.-on-kaze-da-nije:-samo-sam-joj-rekao-‘hajde-u-pi*ku-materinu’

Nakon nedavnog incidenta gdje je muškarac demolirao cijelu kladionicu u Mostaru, izgleda da je na jednom uplatnom mjestu bio nezadovoljan i SDA-ov mostarski vijećnik Ibro Husnić.

U MUP-u HNK-a potvrdili su za portal hercegovinainfo da je I.H. (1962.) u kladionici Premier u Ulici Rade Bitange narušavao javni red i mir.

Njega je, kako navode, uposlenica kladionice prijavila policiji da joj je, nakon što mu je u 20.55 saopćila da zatvara kladionicu, i da je dužan 140 maraka, psovao majku, gađao ju olovkama te nakon dužeg psovanja i vrijeđanja napustio kladionicu.

Husnić pak tvrdi da ništa nije tako bilo.

“Nikakav incindent nije bio, baš ništa nije bilo. 10 minuta do 9 sati ušao sam u kladionicu da uplatim tiket, gospođa je rekla kao policijski je sat nema ona vremena. Rekao sam ‘hajde u p. materinu uplati’. Ona reče da neće i to je sve bilo što je bilo, da bi se kasnije nadodavalo”, tvrdi Husnić.

Dodaje da djelatnici kladionice nije psovao majku, a da je to “nadodao suprug djelatnice kladionice”, koji je policajac, te da će ga prijaviti unutrašnjoj kontroli.

Inače, policija je intervenirala po pozivu iz kladonice, sačinjena je službena zabilješka i slijedi podnošenje prekršajne prijave protiv Husnića, a ima i svjedok koji je već policiji potvrdio da uposlenica kladionice govori istinu. Husnić pak sve opovrgava.

pressmedia.ba