Air Serbia počela da leti za Ženevu

Air Serbia počela da leti za Ženevu

35
0
SHARE
air-serbia-pocela-da-leti-za-zenevu

Avio-kompanija “Air Serbia” danas je letom aviona “Airbu A319” uspostavila direktne letove na novoj liniji između Beograda i Ženeve.

Nacionalna avio-kompanija planira da do svoje druge destinacije u Švajcarskoj saobraća dva puta nedjeljno – ponedjeljkom i petkom, saopšteno je iz kompanije.

Aerodrom na koji slijeću avioni udaljen je četiri kilometra od centra Ženeve, sa sjevernom granicom duž graničnog prelaza između Švajcarske i Francuske, što omogućuje ulazak u obje zemlje direktno sa aerodroma.

Direktor za komercijalu i strategiju firme “Air Serbia” Jirži Marek rekao je da je ova kompanija, imajući u vidu da više od 30.000 srpskih državljana živi u zapadnoj Švajcarskoj i susjednoj Francuskoj, prepoznala potrebu za uvođenjem ove rute kako bi im omogućila lakši pristup i bolju konekciju sa domovinom.

Putnici povratnu avio-kartu do Ženeve mogu pronaći po cijeni počev od 52 eura, uz dodatnih 50 poto popusta na karte za djecu.

Letovi ponedjeljkom omogućiće dobru povezanost iz Ženeve ka drugim destinacijama do kojih “Air Serbia” leti sredinom dana, kao što su Atina, Istanbul, Larnaka, Moskva, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Tirana i Tivat.

biznisinfo.ba