Tamam mješavine začina – Po mjeri domačice / Hraniti se dobro i...

Tamam mješavine začina – Po mjeri domačice / Hraniti se dobro i zdravo više nije teško!

17
0
SHARE
tamam-mjesavine-zacina-–-po-mjeri-domacice-/-hraniti-se-dobro-i-zdravo-vise-nije-tesko!

Tamam tim se bavi proizvodnjom mješavina začina i drugih proizvoda koji u svom sastavu ne sadrže mononatrijum glutaminat, vještačke arome, ukuse, boje, takođe ne sadrže konzervanse, palmino ulje niti šećer

U ponudi imaju 6 vrsta mješavina te 4 proizvoda iz vrećica:

Klasik– mješavina začina koja je univerzalne namjene i ide u sva jela kojima ne treba još dodataka osim soli,De luxe– proširena verzija Klasika kojoj je dodat i bijeli luk, kari, crvena paprika i biber,Ljutko– za one koji vole ljutkast ukus,Mesaroš– za sve vrste mesa,Zgušnjivač – za jela kojima je potrebna gustoća,Mješavina za krompir,Proizvodi iz vrečica – Čorba od vargana, Krem supa od vargana, Tahrana čorba, Bolonjeze so!

”Odlikuju nas proizvodi koji su zdrava alternativa, prirodni, bez E-brojeva, rafinisanih šećera, hidrogenizovanog palminog ulja, vještačkih boja, aroma i drugih štetnih dodataka. Imamo šest vrsta unikatnih začina u pakovanjima od 200 g (Klasik, De luxe, Mesaroš, Krompirko, Ljutko i Zgušnjivač) i dehidrirane proizvode, supe, 60-70 g (tarhana, supa sa gljivama, tjestenina bolonjeze, bosanski lonac). Proizvodi se prodaju pod sloganom “Po mjeri domaćice”. Začini se koriste tokom kuhanja (krompira, riže, tjestenine, povrća) ili pečenja (piletine, govedine, ribe). Svaki začin je za određene vrste jela, sa svojstvenim bogatstvom ukusa za različita nepca. Supe su proizvodi spremni za max. 15 minuta”, ističu iz Tamam tima.

Prednost Tamam začina jeste snaga i svakodnevna upotreba proizvoda, trend brige o zdravoj ishrani, dug rok trajanja, lagan proizvod za slanje poštom i mala domaća konkurencija.

Proizvodi su pogodni su za skoro sve kategorije kupaca, za djecu i starije, vegetarijance, hronične bolesnike, za one koji ne koriste dodate šećere.

Potražite Tamam proizvode u prodavnicama zdrave hrane ili u sjedištu u Doboju Istoku.

TNT Radio podržava porodične biznise

Kako bi podržali male porodične biznise i omogućili njihovu što bolju vidljivost, TNT Radio pokrenuo je jedinstvenu inicijativu u kojoj osigurava mjesec dana besplatne reklame za novoosnovane porodične firme na nekom od lokalnih TNT radija u svojoj Grupaciji, u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu. Javite se!

tntportal.ba