Poziv na seminar/webinar “Škola javnih nabavki“

Poziv na seminar/webinar “Škola javnih nabavki“

17
0
SHARE
poziv-na-seminar/webinar-“skola-javnih-nabavki“

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira seminar/webinar “Škola javnih nabavki“ koji se planira održati 01.02. i 02.02.2021. godine.
Škola javnih nabavki je dvodnevni edukativni događaj posvećen problematici javnih nabavki, a namjenjena je ponuđačima i ugovornim organima, kao i onima koji su profesionalno zainteresirani za ovu problematiku.
Kotizacija za učešće na edukaciji iznosi 250,00 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa seminara odnosno webinara.
Više informacija o seminaru/webinaru možete pronaći u Pozivu.
Ukoliko ste zainteresirani za učešće u Školi javnih nabavki, prilikom popunjavanja online prijavnog obrasca u rubrici „ime i prezime“, pored imena i prezimena, potrebno je da naznačite da li se prijavljujete na seminar (učionica) ili webinar (online). Ukoliko se prijavljujete na seminar, potrebno je voditi računa o svim propisanim preventivnim epidemiološkim mjerama poput nošenja zaštitnih maski, neophodne socijalne distance i sl.
Online prijavni obrazac je potrebno ispuniti najkasnije 26.01.2021. godine do 12:00 sati.
Neposredno prije početka edukacije učesnici, koji učestvuju na webinaru, će dobiti pristupni link.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200

Izvor:  http://www.komorabih.ba/poziv-na-seminar-webinar-skola-javnih-nabavki/

zeda.ba