Kako je Jelena Trivić izgledala na vjenčanju prije 7 godina: Ovakvu je...

Kako je Jelena Trivić izgledala na vjenčanju prije 7 godina: Ovakvu je nikad nismo vidjeli

39
0
SHARE
kako-je-jelena-trivic-izgledala-na-vjencanju-prije-7-godina:-ovakvu-je-nikad-nismo-vidjeli

Jelena Trivić je srpska i bosanskohercegovačka političarka i profesorica na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci.

Jelena Trivić – N1

Jelena Trivić je srpska i bosanskohercegovačka političarka i profesorica na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci. Po struci je doktor ekonomskih nauka. Rođena je 8. avgusta 1983. godine u Banjaluci. Udata je za Dejana Trivića s kojim ima dvoje djece, sinove Arsenija i Strahinju.
Poslanica PDP-a Jelena Trivić osvojila je ubjedljivo najviše glasova među odbornica na proteklim izborima, ali neće sjesti u Skupštinu Grada Banjaluka iako su je građani izabrali. Odlučila je ostati u Narodnoj skupštini RS, a govoreći za N1 izvinila se biračima koji se “na neki način osjećaju iznevjerenim”.
Trivić ja u Danu uživo kazala kako će biti na raspolaganju novom gradonačelniku, kako je to i ranije govorila, te da će to raditi s njim pro bono.
“Mislim da u NSRS trebam ostati, da su to teme na kojima sam se ja izbrusila kao narodni poslanik i sa kojih tema treba da uđem u izbore 2022. Bavim se isključivo analizom rada Vlade RS”, kazala je Trivić.
Evo kako je izgledala na vjenčanju:
Jelena Trivić – Screenshot

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja –
Više o Uslovima korištenja…

haber.ba