Ambasadorica Kavalec posjetila Glavni centar za brojanje

Ambasadorica Kavalec posjetila Glavni centar za brojanje

14
0
SHARE
ambasadorica-kavalec-posjetila-glavni-centar-za-brojanje

U Glavnom centru za brojanje su u toku obavezne pripremne radnje koje prethode brojanju glasačkih listića

Ambasadorica Ketrin Kavalec (Kathleen Kavalec), šefica Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini danas je posjetila Glavni centar za brojanje u Sarajevu u društvu sa Željkom Bakalarom, predsjednikom Centralne izborne komisije BiH.
Članovi uprave Glavnog centra za brojanje su ambasadorici Kavalec prezentirali aktivnosti koje će se provoditi u Glavnom centru za brojanje. Naglasili su da se u Glavnom centru za brojanje sve aktivnosti provode uz potpuno poštivanje epidemioloških mjera koje su propisali nadležni organi.
U Glavnom centru za brojanje su u toku obavezne pripremne radnje (sortiranje, verifikacija i slično) koje prethode brojanju glasačkih listića.
Uprava Glavnog centra za brojanje je istakla da je prostor centra u potpunosti pokriven video nadzorom i da sve aktivnosti koje se provode u Glavnom centru za brojanje nadgledaju akreditirani izborni posmatrači. Naglasili su da se u Glavnom centru za brojanje sve aktivnosti provode uz potpuno poštivanje epidemioloških mjera koje su propisali nadležni organi, prenosi Avaz

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i
ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore
komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog
izražavanja. Portal Haber.ba zadržava
pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja –
Više o Uslovima korištenja…

haber.ba