'SVE DOLAZI NA SVOJE MJESTO': Trump najavio važnu konferenciju za medije koja počinje…

'sve-dolazi-na-svoje-mjesto':-trump-najavio-vaznu-konferenciju-za-medije-koja-pocinje…

Američki predsjednik Donald Trump najavio je na Twitteru održavanje konferencije za medije za koju je napisao da je veoma važna.”Veoma važnu konferenciju za medije održat ću danas u podne. Sve dolazi na svoje mjesto”, objavio je Trump. Prije toga, Tramp je na Twitteru napisao da se “izborna prevara u Detroitu odvija već godinama”.On je ranije tvrdio da su zvaničnici izbornog procesa u Detroitu u saveznoj državi Mičigen zastrašivani kako bi odobrili rezultate za koje smatraju da su lažni.Important News Conference today by lawyers on a very clear and viable path to victory. Pieces are very nicely falling into place. RNC at 12:00 P.M.— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 19, 2020Trump je bio kandidat republikanaca na predsjedničkim izborima koji su održani 3. novembra. Njegov protukandidat iz redova demokrata Joe Biden, prema izbornim projekcijama pojedinih medija, proglašen je pobjednikom, ali zvanični rezultati izbora još nisu objavljeni, prenosi Sputnjik.
slobodna-bosna.ba