Cvijanović: Na zajedničkom putu borbe treba da se oslobodimo određenih ličnih pristupa...

Cvijanović: Na zajedničkom putu borbe treba da se oslobodimo određenih ličnih pristupa i ponašamo kao ozbiljne politike

9
0
SHARE
cvijanovic:-na-zajednickom-putu-borbe-treba-da-se-oslobodimo-odredjenih-licnih-pristupa-i-ponasamo-kao-ozbiljne-politike

Potpredsjednca SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je povodom koalicinog djelovanja sa DNS-om da je na svakoj stranci da na svojim organima odluči kakav će imati stav.

“Mogu da govorim u ime SNSD-a i reći ću da mi uvijek promovišemo priču da treba da imamo stabilnu, široku, veliku koaliciju. U krajnjem slučaju, to smo i radili u prethodnom periodu `dijeleći` mnoge važne pozicije ljudima iz koalicionih partija da bismo razumjeli da moramo u partnerstvu da radimo”, rekla je Cvijanović.

Ona je naglasila da to kako će ko odlučivati su definitivno stvari koje pripadaju svakoj političkoj partiji ponaosob.

“Očekujem, ako ste `unutra`, onda morate biti iskreni, jer morate imati takav odnos i to je nešto što želimo da vidimo u toj našoj koaliciji”, rekla je Cvijanović.

Ona je naglasila da je, što se tiče SNSD-a, dobrodošao svako ko želi da razvija Republiku Srpsku, da pruži doprinos onome što rade u političkom i ekonomskom smislu. 

“Razvijajući Republiku Srpsku, ono što očekujemo kao najveća i najvažnija politička partija jeste dobre odnose, iskren pristup svih. Kad smo već na zajedničkom putu borbe, onda treba da se oslobodimo određenih ličnih pristupa i ponašamo kao ozbiljne politike”, rekla je Cvijanović.

pressmedia.ba