Skaka ‘nije primjetio’ da nema Semira Efendića; Akifa je primjetio

Skaka ‘nije primjetio’ da nema Semira Efendića; Akifa je primjetio

22
0
SHARE
skaka-‘nije-primjetio’-da-nema-semira-efendica;-akifa-je-primjetio

Danas je aktuelni načelnik Općine Novi Grad Sarajevo i kandidat za novi mandat Semir Efendić doslovice ukrao šou sarajevskoj SDA, koja je došala da sa Žute tabije pošalje državotvorne poruke građinima Kantona Sarajevo.

Svi mediji prenijeli su informaciju da se na ovoj manifestaciji nije pojavio Efendić, koji je na taj način jasno, a bez riječi, dao do znanja šta misli o ovom kantonalnom odboru, pa i SDA kakva je trenutno.

O predstavljanju svih kandidata SDA tek je poneki medij izvjestio i to sve u sjeni Efendićevog nepojavljivanja.

No, Abdulah Skaka, zadužen za medije i kreativu u ovoj kampanji stao je odvažno pred kameru i izgovorio nekoliko rečenica, dobro uvježbanih i napamet naučenih.

Naime kako PRESS saznaje od sinoć nelegalno izabrani predsjednik KO SDA Sarajevo pokušavao je bezuspješno da dobije na telefon bilo koga iz OO SDA Novi Grad Sarajevo i u strepnji je prošla noć uoči ovog skupa, te su sve oči bile uprte upravo u Efendića.

Upravo sinoć počeo je Skaka da uči napamet rečenicu da ‘Nije primjetio da nema Efendića’, a uz to i da vježba gestikulaciju koju će upotrijebiti, a kojom bi pokušao umanjiti bruku koju je Stranci demokratske akcije Efendić nanio.

Nije primjetio Skaka da nema Efendića koji osvojio 30.000 glasova ko od šale, ali je primjećen zato bio reprezentativni Akif Fazlić iz Ilijaša npr. koji se u ime svih načelnika obratio prisutnima.

Procjenite kako je Skaka uvježbao svoj kratki govor:

pressmedia.ba