SDA kao PIKA kartica: Kandidat se predstavio kao “akcijski proizvod”, pohvalio se...

SDA kao PIKA kartica: Kandidat se predstavio kao “akcijski proizvod”, pohvalio se i društvom s “Njiha”

22
0
SHARE
sda-kao-pika-kartica:-kandidat-se-predstavio-kao-“akcijski-proizvod”,-pohvalio-se-i-drustvom-s-“njiha”

Kandidat Stranke demokratske akcije (SDA) za Općinsko vijeće Općine Ilidža Džemal Hurić odlučio je da predizbornu kampanju počne predstavljajući samog sebe kao akcijski proizvod. Da, da, dobro ste pročitali: akcijski proizvod.

Isto kako u supermarketima imate akcijske ponude na mladi luk, ulje, jogurt ili saksije za vrijeme predizborne kampanje u BiH imate akcijske ponude na kandidate SDA.

Vjerovatno je SDA u političkom prostoru ono što je PIKA kartica u Konzumu. Posebno ukoliko se uzme u obzir da je veliki broj onih koje nervira pitanje zaposlenice na kasi: “Imate li PIKA karticu”?!

Kandidat SDA za Općinsko vijeće Ilidža Džemal Hurić svojim Facebook statusom pokazao je da su izbori u BiH poput pijace ili supermarketa.

Facebook status kandidata SDA, koji se pohvalio i činjenicom da je Fikret Prevljak zvani “Njiha” kandidat SDA za načelnika Ilidža, prenosimo u cijelosti:

“AKCIJA 35- POTRAŽITE!📯Traži se DŽEMAL HURIĆ, poznatiji pod nadimkom Džemo.💚Zvanične informacije kažu, da je posljednji put viđen kako se zaputio pokušati osvojiti mandat na listi SDA pod rednim brojem 35, sa još 35 izvrsnih kandidata SDA za Općinsko vijeće Ilidža!!!👉Poznato je još i to da je sa njima u društvu i Fikret Prevljak, SDA kandidat za NAČELNIKA ILIDŽE, stoga dragi Ilidžanci izađite na izbore, POTRAŽITE IH, vrijedi ih pronaći, JER imate za koga glasati!✅💚.

💡DŽEMAL HURIĆ- 35 ✅ (pre:Dzadnji na listi za Općinsko vijeće SDA Ilidža)

🔇Akcija traje do 15.11.2020. do 19h.

“Snagom volje i srcem za Ilidžu” :Dž”, napisao je Džemal Džemo Hurić.

pressmedia.ba