Padavine stižu u Bosnu i Hercegovinu

Padavine stižu u Bosnu i Hercegovinu

23
0
SHARE
padavine-stizu-u-bosnu-i-hercegovinu

prije 7 sati
Aktuelno, Fojnica

Padavine stižu u Bosnu i Hercegovinu, a pljuskovi se već sutra očekuju u višim predjelima, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U srijedu sunčano uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne je moguća magla i niska naoblaka. Poslijepodne u višim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 23, a dnevna od 26 do 32, na jugu do 35 °C.
U četvrtak umjereno oblačno, uz postepeno naoblačenje tokom dana. Poslijepodne i u večernjim satima, u većem dijelu Bosne i Hercegovine, očekuje se kiša, pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 23, a dnevna od 26 do 31, na jugu do 34 °C.
U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva u Bosni se očekuje kiša. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 23, a dnevna od 18 do 24, na jugu od 28 do 33 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Pročitajte i ovo

Da nije žalosno bilo bi smiješno: Djevojke se potpisale na blidinjski stećak
Na području Parka prirode Blidinje, na dvije velike nekropole i još nekoliko različitih lokacija, nalaze se stećci koji svojom ljepotom …

mahalla.ba