Ministarstvo obrazovanja SBK/ Čestitka za početak nove školske 2020./2021. godine

Ministarstvo obrazovanja SBK/ Čestitka za početak nove školske 2020./2021. godine

27
0
SHARE
ministarstvo-obrazovanja-sbk/-cestitka-za-pocetak-nove-skolske-2020/2021.-godine

– Oglašavanje –

Bojan Domić, ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta SBK uputio je čestitku u povodu početka nastave u novoj školskoj godini. Čestitku prenosimo u cijelosti.

Dragi učenici, roditelji, učitelji/nastavnici/profesori, svi uposlenici i rukovoditelji u odgojno-obrazovnim ustanovama nova nastavna 2020./2021. godine je pred nama. To je prilika za nove radosti, nova znanja ali i nova iskustava. Vaš povratak u školu, u školske klupe predstavlja za sve nas određeni izazov koji traži razumijevanje, ljubav, međusobno uvažavanje, prijateljstvo i brigu za zdravlje za svakoga od nas.

Ovom prilikom upućujemo posebnu čestitku onim najmlađim koji će po prvi put sjesti u školske klupe. U vjeri kako će polazak u školu biti početak nečeg novog i lijepog što će ispuniti njihovo djetinjstvo od srca im želimo bezbrižne i sretne školske dane.Od naših prosvjetnih djelatnika očekujemo pragmatičnost, pružanje znanja ali i ustrajnost u plemenitoj odgojno-obrazovnoj misiji koja za krajnji ishod ima blagostanje i sigurniju budućnost za naše učenike i društvo u cjelini.Vaš altruizam neka i ovaj put bude vodilja za sve nas.

– Marketing-
Sretan početak i uspješnu školsku 2020./2021. godinu želi vam ministar Bojan Domić i djelatnici Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna.

– Marketing –

Članak je preuzet sa portala www.travnicki.info putem RSS Čitača.