Čestitka za početak nove školske 2020./2021. godine

Čestitka za početak nove školske 2020./2021. godine

26
0
SHARE
cestitka-za-pocetak-nove-skolske-2020/2021.-godine

Čestitku za početak nove školske 2020./2021. godine uputili su ministar i djelatnici Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB.

“Dragi učenici, roditelji, učitelji/nastavnici/profesori, svi uposlenici i rukovoditelji u odgojno-obrazovnim ustanovama, nova nastavna 2020./2021. godine je pred nama.

To je prilika za nove radosti, nova znanja, ali i nova iskustava. Vaš povratak u školu, u školske klupe predstavlja za sve nas određeni izazov koji traži razumijevanje, ljubav, međusobno uvažavanje, prijateljstvo i brigu za zdravlje za svakoga od nas.

Ovom prilikom upućujemo posebnu čestitku onim najmlađim, koji će po prvi put sjesti u školske klupe. U vjeri kako će polazak u školu biti početak nečeg novog i lijepog, što će ispuniti njihovo djetinjstvo, od srca im želimo bezbrižne i sretne školske dane.

Od naših prosvjetnih djelatnika očekujemo pragmatičnost, pružanje znanja ali i ustrajnost u  plemenitoj odgojno-obrazovnoj misiji, koja za krajnji ishod ima blagostanje i sigurniju budućnost za naše učenike i društvo u cjelini. Vaš altruizam neka i ovaj put bude vodilja za sve nas.

Sretan početak i uspješnu školsku 2020./2021. godinu želi vam ministar Bojan Domić i djelatnici Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna.”


Članak je preuzet sa portala www.radiovitez.ba putem RSS Čitača.