Platforma za progres Visoko: Neophodna suradnja svih onih koji žele dobro Visokom...

Platforma za progres Visoko: Neophodna suradnja svih onih koji žele dobro Visokom i njegovim građanima!

43
0
SHARE
platforma-za-progres-visoko:-neophodna-suradnja-svih-onih-koji-zele-dobro-visokom-i-njegovim-gradjanima!

Platforma za progres Visoko će u narednom periodu krenuti sa iznošenjem svojih projekata ,aktivnosti i prijedloga inicijativa koje će imati za cilj pobiljšanje kvaliteta života u našoj lokalnoj zajednici, Gradu Visoko.
Smatramo da je dosta trovanja medijskog prostora i davanja istog pojednicima ili kolektivima koji ga koriste u svoje lične svrhe i interese zarad kleveta i optužbi određene druge strane. Građani Visokog su svakodnevno pod velikim medijskim pritiscima i propagandom te zahvaljujući tome imamo sve češće pojave depresije, kolektivne anksioznosti , sve češće odlaske mladih iz Grada i slično.
Nedopustivo je baviti se politikom tako što se uvrede svode na lični račun pojedinaca sa svih strana i dovođenja do toliko negativne atmosfere u društvu da i građani kreću sa obračunima na ličnim osnovama.
Umjesto toga Platforma za progres Visoko će konkretizirati korake, projekte i dati idejna rješenja za pitanja ekologije, zapošljavanja, sufinasiranja omladinskih projekata, podrške privatnom sektoru / malim i srednjim preduzećima te osposobljavanje birokratskog sistema i kreiranje plodne podloge za dolazak investitora u Visoko.
Neophodna je suradnja na lokalnom nivou svih onih koji žele dobro Visokom i njegovim građanima!
Stoga, pozivamo sve građane da nam dostavljaju svoje probleme, prijedloge i inicijative !
Posjetite nas u našim prostorijama u poslovnom centru Vizija.
GO Platforma za progres Visoko

Članak je preuzet sa portala www.visokoin.com putem RSS Čitača.