Dva velika tržišna lidera, BH Telecom i BH Pošta, potpisali ugovor o...

Dva velika tržišna lidera, BH Telecom i BH Pošta, potpisali ugovor o saradnji

126
0
SHARE
dva-velika-trzisna-lidera,-bh-telecom-i-bh-posta,-potpisali-ugovor-o-saradnji

prije 9 sati
Aktuelno, Fojnica

Suština ugovora o saradnji/posredovanju između ove dvije kompanije jeste da će svi budući potencijalni korisnici usluga BH Telecoma od sada biti u mogućnosti da zaključe ugovore za usluge BH Telecoma na svojoj kućnoj adresi, putem posrednika BH Pošte, bilo da se radi o postpaid paketima ili paketima sa kombinovanim načinom plaćanja. Također će zainteresirani građani na kućnoj  adresi moći dobiti sve informacije o usluzi Moja TV.

Svečanom potpisivanju ugovora su prisustvovali: v.d. Generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman, Generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić, v.d. izvršni direktor za razvoj poslovanja i član Uprave BH Telecoma Muamer Hadžović, direktor  Direkcije za  promociju, prodaju i podršku BH Telecoma Elvedin Kanafija i izvršni direktor za poštanski promet BH Pošte Neziran Đogo.

Ovaj ugovor je jako bitan  između dva vodeća strateški pozicionarana lidera BH Pošte i BH Telecoma, koji godinama imaju izvrsnu saradnju. Sa aspekta korisnika veoma bitna usluga kako u porodičnom tako i društvenom segmentu, rekao je direktor Kahriman.
Ovo je jako značajna usluga za sve nove i potencijalne korisnike usluga BH Telecoma koji će sada moći popuniti formular na kućnoj adresi.  Na raspolaganju im je oko 1800 lica koji rade na  terenu i 400 šaltera BH Pošte. Nastavljamo odličnu saradnju sa BH Telecomom koju imamo već godinama, izjavio je direktor Mujić.

Pročitajte i ovo

Vlada SBK odobrila 45 hiljada KM za regulaciju potoka Zimije u MZ Šćitovo
Vlada SBK je donijela Odluku o izdvajanju finansijskih sredstava općini Fojnica za sufinansiranje regulacije potoka …