Novi SPARKov program za startupe Tech Boost Program

Novi SPARKov program za startupe Tech Boost Program

137
0
SHARE
novi-sparkov-program-za-startupe-tech-boost-program

Početak nove 2020. savršeno je vrijeme za ostvarivanje zacrtanih ciljeva, te povodom toga SPARK predstavlja Tech Boost Program, novi poduzetnički izazov.
Slijedi novo startup putovanje u 2020., a to ne može bez kreativnih i poduzetnih ljudi sa idejama, bez osnivača i startupa…
Iz SPARKA poručuju:
“S obzirom da ulazimo u novo desetljeće i program Tech Boost smo osmislili da bude nov i pun zanimljivih i korisnih stvari kako bismo ideje i snove pretvorili u planove koji će se ispuniti. Program Tech Boost osmišljen je tako da ubrza rast early-stage startupa koji se žele pripremiti za prvi krug investicija. Program pokriva širok spektar vertikala i industrija, a istovremeno daje prioritet poduzetnicima.
Tražimo osnivače early-stage startupa koji se žele u potpunosti posvetiti i boriti za regionalni i međunarodni uspjeh! Idealno bi bilo kad bi startup bio u ranoj fazi razvoja MVP-a. Rok za prijavu je do 14.2.!
Program je besplatan zahvaljujući partnerima projekta: EFSE Entrepreneurship Academy of European Fund for Southeast Europe, Startup Wise Guys i NSoft.
Daljnje informacije o programu i aplikacije možete ispuniti putem ovog linka: http://bit.ly/34VE7aM
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte 063 699 940 ili na coric.ivona@spark.ba

Zeda