Fojnički MS&WOOD na sajmu u Kelnu uz najveće svjetske brendove namještaja

Fojnički MS&WOOD na sajmu u Kelnu uz najveće svjetske brendove namještaja

133
0
SHARE
fojnicki-ms&wood-na-sajmu-u-kelnu-uz-najvece-svjetske-brendove-namjestaja

prije 5 sati
Aktuelno, Fojnica

Poznati BiH proizvođač namještaja iz Fojnice, MS&Wood, impozantnim štandom u prestižnoj hali 2.2., u kojoj izlažu poznati svjetski brandovi poput Artek, Vitra, Knoll, Bolia, Magis i drugi, predstavio je svoje proizvode.
Uz postojeće kolekcije Ella i Primum izloženi su i novi proizvodi Primum lounge stolica te Ella barska stolica čije je razvoj trajao cijelu proteklu godinu.
Postojeći proizvodi su obogaćeni novim kolekcijama materijala; jedan od navedenih materijala je i štof Rivet, poseban po tome što je izrađen od recikliranih plastičnih boca. Puno pažnje je posvećeno detaljima pa tako i aksesuarima za koje je posebno dizajnirana ambalaža koja je premijerno prezentirana kupcima u Kelnu.
Također je MS&Wood na sajmu u Kelnu svojim drugim štandom u hali 5.2., prvi put predstavio svoj novi brand Altmann Moebel koji je pozicioniran u srednji cjenovni rang, čime je naš BiH proizvođač kreiranim konceptom odgovorio na nedostatak tog segmenta na tržištu Evrope.
Fleksibilnim pristupom, neki od proizvoda su sistemi u kome se postolja i sjedalice stolica mogu međusobno kombinirati što korisnicima omogućava veliki broj kombinacija koje odgovaraju različitim ukusima.
Vrhunskim dizajnom štandova, profesionalnim pristupom i preciznim izborom asortimana sa sigurnošću možemo reći da je ponuda namještaja iz Bosne i Hercegovine u samom vrhu svjetskih proizvođača.
MS&Wood štandove je posjetio veliki broj starih i novih kupaca, a među posjetiocima je bio i veliki broj renomiranih svjetskih dizajnera, studenata dizajna, mašinstva i srodnih nauka.
MS&Wood proizvodi su već dostupni kupcima na svim kontinentima a nakon sajma u Kelnu neupitan je rast prodaje ovog BiH proizvođača.

Pročitajte i ovo

Faris Kršić stigao u Specijalnu bolnicu u Hrvatskoj: Sutra će biti operisan
Faris Kršić je sa roditeljima stigao u Specijalnu bolnicu dr. Nemec u Hrvatskoj. Sutra je …