D: BLOK: Vivid diversity – Practise of TAG Design in China

D: BLOK: Vivid diversity – Practise of TAG Design in China

119
0
SHARE
d:-blok:-vivid-diversity-–-practise-of-tag-design-in-china

Prvo predavanje kojim započinjemo 2020. godinu u AABH HUBU
Osnivač kineskog studija T-A-G, Guanzgong Wu, održat će zanimljivo predavanje u ponedjeljak, 20.1.2020. u Hubu Asocijacije arhitekata o svom projektantskom opusu unutar Trim Architecture Group Design tima. Wu je magistrirao na Rensselaer Polytechnic Institutu in SAD-u, a prije osnivanja TAG Designa radio je osam godina u dva arhitektonska studija u New Yorku.
Na adresi Alipašina 2 u 19.00 imat ćete priliku čuti šta je to karakteristično za njihove projekte diljem Kine i svijeta, ali i o transformaciji prakse arhitektonskog projektovanja u najmnogoljudnijoj državi na svijetu. Više o projektima možete pogledati i na službenoj web stranici TAG Design.
Partneri AABH su kompanije: Sika BH, VELUX i Conty Plus – Ideje za Vaš namještaj.
Sika BH (Sika AG) je specijalizirana švicarska kompanija za proizvodnju građevinske hemije, te vodeća u razvoju i proizvodnji sistema i proizvoda za lijepljenje, brtvljenje, prigušenje, statička ojačanja i zaštitu u građevinskom sektoru i industriji.
Conty plus snabdijeva tržište pločastim materijalima, okovima, drvnom građom, podovima i dodatnom opremom namijenjenim proizvodnji namještaja, opremanjem objekata različitih namjena i uređenju interijera.
Velux Bosna i Hercegovina d.o.o. se bavi prodajom i marketingom VELUX krovnih prozora, sjenila, prozora za ravni krov s kupolom i svjetlosnih tunela. Više od 70 godina VELUX grupa stvara bolje uvjete stanovanja za ljude širom svijeta – korištenje dnevnog svjetla i svježeg zraka.
Više informacija pronađite ovdje.

Izvor: https://www.mreza-mira.net/

Zeda