DR.MIRSADU TURSUMU – zahvalnica za pomoć projektu kućne njege “SeVital”

DR.MIRSADU TURSUMU – zahvalnica za pomoć projektu kućne njege “SeVital”

149
0
SHARE
dr.mirsadu-tursumu-–-zahvalnica-za-pomoc-projektu-kucne-njege-“sevital”

Predstavnici SeVitala posjetili  su danas posjetili JU “Dom zdravlja” Kakanj povodom povodom svoje prve godišnjice postojanja.

Inače SeVital je ustanova za kućnu njegu i prva je privatna ustanova ove vrste u Zeničko-dobojskom kantonu. 

O razlogu njihove posjet Ena Husić je, između ostalog, kazala: “Mi želimo da se, povodom prve godišnjice našeg rada, zahvalimo svima koji su nam pomogli u radu i da opstanemo na tržištu, jer je ovo kod nas jedna novina i svijest naših ljudi je takva da se oni moraju uvjeriti da je kućna njega njima potrebna. Ja zaista želim da se zahvalim direktoru JU “Dom zdravlja” Kakanj, Tursum dr. Mirsadu, kao i svim ljekarima i medicinskim sestrama što nam pomažu u našem radu i uvijek nam izlaze u susret onoliko koliko je u njihovoj moći. Još jednom od srca svima vam veliko hvala u ime Ustanove za kućnu njegu SeVital.”

Direktor JU “Dom zdravlja” Kakanj, Tursum dr. Mirsad, nije krio svoje zadovoljstvo i zahvalio se predstavnicima SeVitala u svoje lično ime i u ime svih radnika JU “Dom zdravlja” Kakanj i naglasio da će se ova saradnja nastaviti i ubuduće.

Na kraju, želimo da SeVital i da lje radi uspješno i da njihov poslovni plan uspije na ovom području, jer kako je istaknuto tokom razgovor oni su prvi, ali u budućnosti će sigurno biti još ovakvih organizacija zato što one trebaju našem društvu.


Članak je preuzet sa portala www.kakanjinfo.com putem RSS Čitača.