Visočka Industrija mesa Semić novi partner FK Sarajevo

Visočka Industrija mesa Semić novi partner FK Sarajevo

159
0
SHARE
visocka-industrija-mesa-semic-novi-partner-fk-sarajevo

Novi partner Fudbalskog kluba Sarajevo je Industrija mesa Semić, sa kojom je potpisan jednogodišnji sponzorski ugovor.

Industrija mesa Semić dugogodišnji je reprezent proizvodnje najkvalitetnijih mesnih proizvoda na području Bosne i Hercegovine. Veliko iskustvo iz oblasti obrade i pripreme mesa i mesnih proizvoda doprinijelo je visokoj kvaliteti koju garantuju izvrsne sirovine, moderni tehnološki procesi, znanje i sigurnost.

“Industrija mesa Semić izražava zadovoljstvo zbog ugovorene saradnje s FK Sarajevo. Nadamo se i očekujemo ugodnu i efikasnu poslovnu saradnju, ali i mnogo uspjeha u budućem periodu. Zajedno ćemo raditi na polju ostvarivanja velikih rezultata. Vjerujemo da će nam u tome pomoći i navijači FK Sarajevo, ali i potrošači mesnih proizvoda Industrije mesa Semić. Industrija mesa Semić kao i FK Sarajevo domaći su renomirani brendovi sa dugogodišnjom tradicijom i kao takvi imaju obavezu biti kontinuirano uključeni u životne i društvene procese svojih potrošača i navijača, te težiti ispunjenju njihovih očekivanja i nadanja”, istakli su iz IM Semić.

Proizvodni asortiman IM Semić podijeljen je u nekoliko kategorija: tradicionalni suhomesnati proizvodi (suho meso, sudžuka), polutrajni proizvodi (kobasice, hrenovke, salame), oblikovani proizvodi (ćevapi, sudžukice, pljeskavice). Bogat i širok asortiman proizvoda zaokružen je ponudom svježeg mesa (teleće, juneće, jagnjeće) koje je dostupno širom Bosne i Hercegovine u maloprodajnim objektima.

Više o našem novom partneru saznajte klikom na LINK.

 

Visoko.co.ba/FK Sarajevo

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.


Članak je preuzet sa portala www.visoko.co.ba putem RSS Čitača.