Šest godina uspješnog rada i nove diplome za Ivanu Đotlo

Šest godina uspješnog rada i nove diplome za Ivanu Đotlo

105
0
SHARE
sest-godina-uspjesnog-rada-i-nove-diplome-za-ivanu-djotlo

Kada ono što volite i želite svim srcem preraste u posao, uspjeh je neizostavan. U početku je iznimno teško, treba strpljenja, hrabrosti i snage. Stotinu puta ćeš pasti, ali treba naučiti kako ustati i početi ispočetka. U vremenu kada svi srednjoškolci razmišljaju o tulumarenju, upisu na fakultet, odlasku iz zemlje ili o vjenčanim zavjetima, Ivana Đotlo razmišljala je o vlastitom poslu.

Šminkanje joj je bilo opsesija, maštala je o tome da jednog dana postane profesionalna vizažistica i otvori vlastiti make up studio. Prije šest godina to se činilo kao daleka budućnost i samo još jedan nedostižan san. S vremenom, snovi su postali stvarnost. Hobi je prerastao u posao, a nema ljepšeg osjećaja od onoga kada radiš, ono što najviše voliš i ono što najbolje znaš.

Iako se Ivana spontano počela baviti šminkanjem, odmah je bilo jasno kako posjeduje izniman talent. Ivanin početak nije bio lagan, nije imala sve ono što make up svijet zahtjeva, ali nije odustajala. Trudila se, radila,imala jaku želju i volju. Željela se usavršavati, odlazila je na edukacije i sada je ponosna vlasnica devet prestižnih certifikata. Svoju priču započela je prije šest godina, a dvije godine je ponosna vlasnica make up studija koji prerasta u brand i odavno je ”Beauty by Ivana” sinonim za savršen make up.

Svojim talentom i radom nametnula se kao jedan od glavnih konkurenata u ovom području rada. Kada je počinjala i sanjala o ovom svemu, Ivana nije imala iza sebe ogromnu financijsku podršku, imala je roditelje koji su vjerovali u nju i bili joj podrška, a i prijatelji su uvijek bili na njezinoj strani. Danas ima vojsku pratitelja na društvenim mrežama, a Ivana voli istaknuti kako joj je najveća podrška suprug, koji ima razumijevanja za sve što ovaj posao nosi, a i ostatak obitelji na razne načine iskazuje podršku njezinom radu.

Ivana je bila polaznica raznih edukacija, a edukatorice su joj bile Ines Jarak, Renata Trifunović, Aleksandra Gudelj i Ana Minić, kod koje je bila na edukaciji prije nekoliko dana. Može se reći kako je Ivana učila od najboljih, a i sama je postala jedna od najboljih.

Želi se i dalje usavršavati i raditi kako bi ostvarila sve što želi. Vitezu treba više ovakvih mladih, ustrajnih i poduzetnih ljudi. Čestitamo na drugom rođendanu Make up studija ”Beauty by Ivana”, a Ivani Đotlo želimo još mnogo uspješnih godina rada.

RADIO VITEZ


Članak je preuzet sa portala www.radiovitez.ba putem RSS Čitača.