TRAVNIK: Krvoločni psi im čuvali drogu

TRAVNIK: Krvoločni psi im čuvali drogu

90
0
SHARE
travnik:-krvolocni-psi-im-cuvali-drogu

Tijekom protekla 24 sata na području Kantona Središnja Bosna prijavljena su 4 krivična djela.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a KSB su tijekom protekle noći kontinuiranim aktivnostima uspješno realizirali tri akcije u okviru borbe protiv krivičnih djela iz oblasti zlouporabe opojnih droga.

Naime, dana 7.11.2019. godine, oko 14,40 sati, u mjestu Turbe, općina Travnik, policijski službenici PS Travnik izvršili su kontrolu i pregled osobe M.M., rođen 1974. godine iz Travnika. Tom prilikom kod njega je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istoga dana, po naredbi Općinskog suda Travnik, policijski službenici PU Travnik, izvršili su pretres kuće i pratećih objekata na adresi Obišenjak, općina Travnik, vlasništvo lica M.M., rođen 1978. godine. Prilikom pretresa pronađeno je oko 30 komada PVC omota sa sadržajem materije za koje se sumnja da je opojna droga cannabis, kao i 25 PVC omota sa sadržajem materije za koje se sumnja da je opojna droga speed, digitalna vaga za precizno mjerenje, te pištoljsko streljivo različitih kalibara. U dvorištu su zatečna tri krvoločna psa u čijoj blizini su pronađeni navedeni predmeti. Osumnjičeni je lišen slobode, a svi pronađeni predmeti su oduzeti.   

Također, policijski službenici PS Travnik, su istog dana, oko 21,25 sati, u mjestu Ovnak, općina Travnik, izvršili kontrolu i pregled vozila Bora, registarskih oznaka J39 M 738. Tom prilikom, kod osobe u vozilu S.K., rođen 1986. godine, i B.H., rođen 1989. godine, obojica iz Travnika, pronađena je određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji s nadležnim kantonalnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

(Ured komesara)


Članak je preuzet sa portala www.radiovitez.ba putem RSS Čitača.