Primijer SBK Tahir Lendo i načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić posjetili „Merhamet“

Primijer SBK Tahir Lendo i načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić posjetili „Merhamet“

61
0
SHARE
primijer-sbk-tahir-lendo-i-nacelnik-opcine-travnik-admir-hadziemric-posjetili-„merhamet“

Predsjednik HO „Merhamet“ MDD Kenan Vrbanjac primio je u sjedištu ove humanitarne organizacije u Sarajevu premijera Srednjobosanskog kantona Tahira Lendu i načelnika Općine Travnik Admira Hadžiemrića.

Vrabanjac je goste iz Travnika upoznao sa aktivnostima, projektima i planovima „Merhameta“ u narednom periodu. Podsjetio je na izuzetnu podršku premijera Lende i načelnika Hadžiemrića Regionalnom odboru „Merhameta“ Travnik te im se zahvalio na tome.

Lendo i Hadžiemrić su naglasili da je misija „Merhameta“ izuzetno važna u cijeloj Bosni i Hercegovini, a ne samo u Travniku i Srednjebosanskom kantonu te da ova humanitarna organizacija, kao jedna od temeljnih bošnjačkih organizacija, treba imati širu podršku.

Sastanku su prisustvovali i generalni sekretar HO „Merhamet“ MDD Sidik Aždahić i predsjednik Nadzornog odbora Dženan Aganović.

Merhamet.ba

The post Primijer SBK Tahir Lendo i načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić posjetili „Merhamet“ appeared first on Travnicki INFO.Članak je preuzet sa portala www.travnicki.info putem RSS Čitača.