Ovogodišnje kazališne dane u Vitezu zatvara predstava “Neću da ćutim”

Ovogodišnje kazališne dane u Vitezu zatvara predstava “Neću da ćutim”

171
0
SHARE
ovogodisnje-kazalisne-dane-u-vitezu-zatvara-predstava-“necu-da-cutim”

Ovogodišnje kazališne dane u Vitezu zatvara predstava “Neću da ćutim” Amaterskog pozorišta “Branislav Nušić” Šid. Ova sjajna predstava bit će humanitarnog karaktera, a sav prihod od prodanih ulaznica i prikupljenih priloga bit će uplaćen na račun koji je otvoren za pomoć obitelji Đurić, kojoj je u požaru izgorila obiteljska kuća.

Predstava govori o dokazivanju žrtve da je žrtva… Obavijena narančastom bojom – bojom upozorenja… Ispred publike 7 žena objašnjava i dokazuje da su žrtve svakodnevno…sedam dana u nedjelji …a one samo žele da budu žene …

Predstava je nastala u suradnji AP “Branislav Nušić” Šid i Crvenog krsta Šid i uključuju se cijela lokalna zajednica, institucije i organizacije koje djeluju na teritoriji Općine Šid u projekt pod nazivom “Nasilje u porodici”.

Ovaj projekat je dio šireg projekta “Gradimo zajedno” realiziranog od strane udruženja ATINA , a financiranog od strane Konrad Adenauer organizacije.

Tekst i režiju potpisuje Cvetin Aničić, a u predstavi glume: Tatjana

Valjevac, Vanja Stevanović, Mia Prosić, Nadja Bilkan, Kristina Slavujević, Andrea Brčkalović i Emilija Jovanović.

Nedjelja, 20.10.2019.godine, Kazališna dvorana Vitez. Cijena ulaznice je 3 KM.

Još jedna odlična predstava bit će izvedena na kazališnim danima u Vitezu! Riječ je o veseloj komediji, za djecu i mlade, “Simfonija u F duru, iliti Mala lekcija protiv šunda”, koja će biti izvedena u 17 sati u kazališnoj dvorani u Vitezu.

Glavni protagoniost je redatelj i glumac Amaterskog pozorišta „Branislav Nušić“ Šid, Cvetin Aničić.

Predstava je višestruko nagrađivana, a publika je odlično prihvati gdje god se igra. Nakon ”Sinfonije u F duru”, publika će moći pogledati predstavu ”Neću da ćutim” koja će ujedno i zatvoriti ovogodišnje kazališne dane.


Članak je preuzet sa portala www.radiovitez.ba putem RSS Čitača.