FOTO: Načelnik Hadžiemrić razgovarao sa počasnim konzulom BiH u Turskoj

FOTO: Načelnik Hadžiemrić razgovarao sa počasnim konzulom BiH u Turskoj

65
0
SHARE
foto:-nacelnik-hadziemric-razgovarao-sa-pocasnim-konzulom-bih-u-turskoj

Delegacija iz Travnika na čelu sa načelnikom Općine, Admirom Hadžiemrićem, održala je danas u Izmiru sastanak sa počasnim konzulom BiH u Turskoj, njegovom ekslencijom Kemalom Baysakom.

Ovom susretu prisustvovao je Hasan Šehović, predsjednik Svjetskog saveza dijaspore Bosne i Hercegovine. Njegova ekselencija Kemal Baysak obećao je dalju podršku projektima u BiH i Travnika, kao i podršku održavanju Sajma tekstila, kože i obuće Timod EXPO.

Članovi Organizacionog odbora Sajma tektila ,kože i obuće Timod EXPO zajedno sa načelnikom Hadžiemrićem ostvarili su značajne kontakte i dogovorili buduću saradnju sa organizatorima sajma Fashion Prime u Izmiru koji danas završava. Razmjenjena su iskustva u organizaciji sajamskih manifestacija u oblasti tekstila, kože i obuće. Drugo izdanje Sajma tekstila, kože i obuće Timod Expo 2020 imat će podršku iz prijateljske Turske, a ovom prilikom članovi Organizacinog odbora dobili su korisne informacije.

Općina TravnikThe post FOTO: Načelnik Hadžiemrić razgovarao sa počasnim konzulom BiH u Turskoj appeared first on Travnicki INFO.Članak je preuzet sa portala www.travnicki.info putem RSS Čitača.